fredag 4 juni 2010

Sista veckan!

Hej!

Sista bloggen inför sista skolveckan. Vilket läsår detta har varit! Inför förra årets avslutning visste jag inte riktigt vad som skulle ske på mitt nya jobb i Mariefred. Förskoleklass, datorer, läsinlärning mm. Mycket var nytt, mer än vanligt kände jag.

Det fanns däremot en positiv känsla av nystart på alla sätt och vis. Både yrkesmässigt och privat har detta året gett mig så mycket. Inför kommande höst vet jag att klassen är redo att (äntligen) starta skolan på riktigt. Många förändringar kommer ske nu också förstås. Nya lokaler, nya klasskamrater, fler läxor och lektioner.

Självklart ser jag fram emot en härlig sommar med extremt lata dagar. Jag ser även fram emot ett nytt läsår här på Gripsholmsskolan.

Ett enormt tack för det stöd och den fina respons vi pedagoger fått av er föräldrar under året. Det har varit många gånger då saker och ting inte riktigt gått enligt planerna. Ni har däremot anpassat er och varit förstående med oss under hela denna tid. Det känns som att vi är inne på rätt spår inför framtiden!

Hoppas jag får möjlighet att träffa er alla på avslutningen fredagen den 11/6.

Trevlig helg!
/Ken

1 kommentar:

  1. Tack själv för allt jobb ni gjort i förskoleklassen - vi som föräldrar är MER än nöjda! Bloggen är alltid lika rolig att läsa!

    SvaraRadera