fredag 17 december 2010

V 51

Hej!

Sista riktiga veckan är avklarad. Nästa kommer bestå av repetitioner och ringlekar med inslag av pyssel.

Hösten har gått förvånansvärt fort. Tänker inte sticka under stolen med att det stundtals varit rätt tufft. Det är å andra sidan något vi får vänja oss vid de kommande åren. Varje läsår kommer vara nytt fram till den dagen era barn gått ut grundskolan. Just detta faktum gör också att mitt dagliga arbete känns så roligt och utmanade. Det är svårt att luta sig mot gamla traditioner då dessa ännu inte finns på vår skola. Däremot är vi med att skapa dem.

Lusseloppet t ex kommer vara en av dessa traditioner. Det första loppet gick av stapeln i måndags och hela skolan deltog. Varje elev åkte så många varv han eller hon orkade under en timmes tid. Kronhjortarna passa på att springa förbi på andra sidan grinden. De var väl nyfikna antar jag.En något äldre tradition firades vid Hotell 1177 i måndags morse. I år var det årskurs 3 som fick stå för det fina Luciatåget.


Skidåkning är bra för hälsan men ibland kan olyckan vara framme. Det går dock bra att räkna matematik med gips och kryckor så länge humöret är på topp.


Vi ses på Julfesten, om inte så ha en härlig julhelg!

Ken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar