fredag 1 juni 2012

V 22

Hej!

Jag fick höra en värmande sak av Tigrarnas lärare Linda K i veckan. Hon såg hur Hannes hade tagit med sig Ludwigs kvarglömda keps från omklädningsrummet för att sedan lägga den i hans klädlåda. Detta var henne ett tydligt tecken på Gripsholmsandan som vi alla strävar efter att skapa. 

Själv ser jag dagligen denna anda i klassen. Inte enbart mot andra kamraterna i klassen utan även gentemot övriga elever på skolan. Omtanke och empati helt enkelt. Det är med en klump i halsen jag nu lämnar ifrån mig denna härliga samling barn, men också med en lika stor värme i bröstet.


                                      

Med detta sagt har det under veckan varit lite gråt och gräl bland eleverna. Det kan bero på "slutet på året" men ändå viktigt för mig att ta upp i klassen.  

Inför skolavslutningen har flera i klassen övat på olika framträdanden. Dessa kommer visas i klassrummet efter den allmänna festen på gården. Det blir sång och dans av hög klass som inte får missas. Hoppas att ni har möjlighet att var med under fredag förmiddag den 8 juni.

Denna fredag blev en riktig högtid för eleverna. Vi firade rejält med fika, film och fri dator (FFF). Som en rutinerad småbarnsfar såg jag till att de fick äta sina sötsaker före lunch. Allt som ert barn ställer till med under fredagkvällen går absolut att skylla på mig alltså.

Jag hoppas vi får fint väder inför Minimaran på söndag. Dagens 5 grader och regn lockar inte direkt. Ses på Stockholms Stadion, regn eller sol! 

Ha en trevlig helg!
Ken   Fina fåglar i matsalen.


Bör ej matas dock.


Blivande koja för kvarsittning?


Övning inför avslutningen.


Koreografin är viktig att öva på.


Fika och film.


Ibland är det bra med en stor skärm.


Bra film 1979 = Bra film 2012
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar