tisdag 3 april 2012

V 14

Hej!

Som sig bör innan ett längre lov har denna vecka varit upp och ner. Det är mycket som ska klämmas in under en vanlig skoldag. Klassen har arbetat på bra även om ljudnivån varit högre än vanligt.

Måndagen inleddes med Gripsholmsskolans första årliga Barnboksgala. Eleverna i åk 4 har de två senaste månaderna arbetat med att skiva böcker. En jury delade ut priser i 5 olika kategorier. Efteråt gick eleverna runt på skolan och läste högt ur sina böcker.

Linda R hade sin sista lektion med temat tid. Det känns som om vissa saker gällande klockan har fastnat hos klassen.

Den årliga Äggpickningen skedde på onsdagen. Som väntat blev den spännande och kladdig tillställning trots att äggen var kokta. Klassens vinnare blev till sist Lino efter en rafflande final mot Sara. Lino fick sedan vara med i torsdagens stora skolfinal och tog sig till final även där! Nova i åk 3 var skalet starkare men ett stort grattis till båda två!

Själv blev jag liksom förra året korsfäst i kyrkan. Som tur är lyckades jag återuppstå igen. Tycker verkligen att jag är värd en veckas ledigt efter en sådan pärs...

Björnarna och Vargarna blev färdiga med sitt arbete med Engelskspråkiga länder. Efter lovet kommer vi vara utomhus och samarbeta, om nu vädret tillåter.

Glad Påsk!
/Ken


4 av 5 lyckliga vinnare samt en stolt magister.


Virginia läste och klassen lyssnade med stora öron.


Påskpyssel både på slöjden och bilden.

Med en lärare som mig gäller det att själv komma på sitt påskpyssel.


Presentation om Australien.


Hugo och Kajsa fick inleda årets Äggpickning.


Årets finaldomare var klädd i rätt färger.


De båda finalisterna hejas på av hela skolan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar