fredag 20 april 2012

V 16

Hej!

Längtan efter våren är stor nu. Trodde nog mössor och vantar skulle vara ett minne blott vid dagens datum men icke!

Mycket matematik med Linda R, religion och fantasifulla berättelser i veckan.

Linda R gjorde om sitt klocktest med eleverna. Härligt nog har alla gjort framsteg och lärt sig några nya saker under tidstemat. Linda kommer även sitta enskilt med varje elev för att prata om de två proven och ge feedback.

Hon gav även eleverna i uppgift att fråga 40 elever på skolan om vilken månad de är födda i. Detta presenterades sedan i ett stapeldiagram på datorn.

Själv har jag hunnit några pass också. I matematik har jag introducerat bråk, något som fortsätter även nästa vecka. Vi har startat en ny berättelseomgång. Eleverna ska i par skriva två berättelser på två sidor vardera. Veckans religion har varit Islam.

I torsdags fick vi ta del av en väldigt underhållande musikal/teater vid namn "Yalla, yalla habibi". Den var medryckande och gav nog alla ett stort leende både under och efter föreställningen.

Jag fick tyvärr ta en tidigare helg pga en magsjuk tvååring. Som tur är kunde Linda R ta över. Det kommer hon även göra nästa vecka på torsdag och fredag. Jag ska tillsammans med några kollegor åka till Finland på studiebesök. Två skolor ska besökas i Vasa och Helsingfors

Trevlig helg!
/KenLängst upp i trapphuset, bakom fönstergallret. Där skapas nya spännande sagor.


Diagram och statistik.


Visst blir man sugen att springa runt i Hjorthagen med en sådan positiv lapp?


Sång, dans och skratt i idrottshallen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar