fredag 5 oktober 2012

v. 40

Hej!

Denna vecka har vi infört veckans tema vilket innebär att vi jobbar extra mycket med ett visst tema. Denna veckas tema har varit arbetsro i klassen. Varje lektion som eleverna har god arbetsro får de en "plupp" i sin glasburk och när glasburken är full blir det fika och samarbetslekar i Hjorthagen. 


Vi har också jobbat mycket med EQ-övningar denna vecka och funderat på hur en bra kompis ska vara. 

I måndags firades internationella barndagen i kyrkan och hela vägen hem från kyrkan sjöngs det Ja må hon leva för fröken som fyllde år. Det tackar jag för! :)

Denna vecka har vi också jobbat klart med faktarutorna om olika djur och färdigställt boktipsen på film. Det kanske kommer smakprov på något boktips i nästa veckas blogg efter att vi har haft visning i klassen. I matematik har vi räknat vidare i boken och haft lite stationsövningar. Nu i fredags utvärderade vi det som vi senast har jobbat med. Nästa vecka tar vi itu med multiplikationstabellen. 

Vi har också haft klassråd och funderat på vad vi vill förändra och förbättra på skolan och elevråds-representanterna Leo och Maja framförde klassens önskemål i torsdags på elevråds mötet. 

Veckan avslutades med fredags-mys som belöning för välgjorda läxor. Denna vecka var det historieberättande på schemat. 

 Här berättar tjejerna spökhistorier för varandra.

Och i den här vrån berättas roliga historier istället. 

Det var allt för denna vecka! Ha en riktigt trevlig helg!

JessicaInga kommentarer:

Skicka en kommentar