fredag 19 oktober 2012

v 42

Hejsan!

En till vecka har rusat förbi i raser-fart och nästa vecka får vi redan inleda sista veckan innan höstlovet.

Vecka 42 började med att fira Cynthia Jonströmer som fyllde 40 år. Det gjordes genom sång, pianospel av sonen Adam, presenter i form av tulpanlökar och Cynthialoppet i Hjorthagen. Maja, Kajsa och Julia fick äran att hålla i uppvärmningen inför loppet. Loppet avslutades med tårta på Gripsholmsviken. En riktigt bra start på den nya veckan.


  Uppvärmning!
Och här går starten!I engelska har vi som sagt delat grupperna i två mindre grupper för att eleverna ska få jobba mera på sin egen nivå och för att bättre kunna fokusera på alla elever. Tina jobbar med den ena gruppen och jag med den andra. Ibland finns det däremot inga lediga klassrum för den ena gruppen och då får vi ta det vi får, men det fungerar lika bra ändå. Vem har sagt att man måste sitta i ett klassrum för att lära sig engelska? :)


Här tränar vi multiplikationstabellen för fullt. Eleverna förhörs på tabell 2 och 3. Alla elever sitter på sina bord och för att få sitta kvar gäller det att man svarar rätt på en multiplikation. Alla fixade det utan problem!

'

En vecka kvar och sen är det höstlov! 
Ha en trevlig helg!

Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar