fredag 31 maj 2013

v. 22

Hej på er!

Här kommer veckan i några meningar och bilder: 

I tisdags besökte vi biblioteket. Bibliotekarien berättade om det nya biblioteket och inspirerade oss med några nya deckare. Nu smyger sig snart sommarlovet på då man i lugn och ro hinner njuta av några böcker i hängmattan. Det är bra att läsa lite över sommarlovet också för att hålla uppe läsningen. 


På kvällen fick eleverna berätta för sina föräldrar hur det har gått på nationella proven. Det bläddrades flitigt bland papper och arbetsblad. På onsdag fick vi besök av polisen som besiktigade våra cyklar och gjorde en cykelhinderbana. Det var riktigt roligt och det kanske mest spännande var att ställa frågor till poliserna om deras arbetsdagar.På torsdag hade vi inneskola istället för uteskola, eftersom fröken hade förlitat sig på väderleksrapporterna och befarade störtregn. Tur att vi fick en extra lektion utomhus dagen innan när vi väntade på vår tur att testa cykelbanan. På inneskola spelade vi istället olika engelska och mattespel. 
Nästa vecka bär det iväg på sommarexpedition. Det ska bli riktigt spännande!
Nu håller vi bara tummarna att det blir riktigt soligt och varmt. Fast vi har ju klarat regndroppar förut så månne det inte gå även om regnmolnen är framme. :)

Ha en trevlig helg!

Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar