fredag 5 februari 2010

Hej!

Snö och förändringar har varit huvudämnena denna vecka. Just nu håller det massiva snötäcket äntligen på att dras ned från taket (av proffs). Jag tillsammans med ett par föräldrar gjorde ett försök i torsdags. Inställningen var åtminstone rätt! (Tack Charlotte och Stefan).

Friluftsdagen blev till en mycket trevlig utflykt i Hjorthagen. Eleverna fikade och lekte för fullt.

Klassrummet har möblerats om av Arne Trageton, samme man som höll en föreläsning för oss lärare i tisdags. Jag är väldigt nöjd med resultatet. Får väl kalla stilen för "kunskapslandskap".

Örnarna har fått byta hall. De hänger numera av sig sina kläder i den "andra" hallen. År 1-2 har delats upp i två nya grupper som kallas för Ekorrar och Hjortar. Tur att de lokala djuren ger oss sådana passande namn.

Själv huserar jag i 3 olika lägenheter för tillfället. En successiv flytt från Eskilstuna till Stockholm håller på att ske för mig och min dotter. Om jag skulle anlända till skolan med väldigt suspekta kläder en dag beror det helt enkelt på detta. Just nu vet jag t ex inte var mina badshorts finns. Nästa vecka gäller det kanske långbyxorna...

Hoppas ni får en trevlig helg!
/Ken

1 kommentar: