fredag 12 februari 2010

Hej!

Vi startade veckan med ett besök hos Folktandvården och avslutade med att dela ut godishjärtan. Det viktigaste är väl vetskapen om att socker är skadligt, antar jag. Fredagen har handlat mycket om Alla hjärtans dag. Mats hade en morgonsamling med hela skolan där han berättade om Sankt Valentin. Sedan blev det lite pyssel och efter lunchen hade Ia införskaffat dessa ljuvliga geléhjärtan.

Hela året har som vi alla vet handlat om snö, snö och snö. Även så denna vecka. Själv är jag lycklig över att cykelbanan till Läggesta numera är plogad. Elevernas skidåkande under skoltid har ökat. Lotteriet har visserligen införts igen men jag tycker mig se en viss glädje utan den moroten.

F-klassen hade följande att säga om veckan:
*Nya röris var jättekul!
*Plättar och pannkakor till lunch. ÄNTLIGEN!!!! (Ja, det var faktiskt årets jubel)
*Besök hos tandläkaren. Kul tyckte vissa, andra inte.
* Skidor, skridskor mm.
* Alla hjärtans dag med geléhjärtan.

På tisdag är det årets första föräldramöte. Vi ses då!

Trevlig helg!
/Ken3 kommentarer:

 1. Ja, eleverna är mycket flitiga skidåkare och duktiga på att ta ansvar för både skidor, stavar och lotter..!
  rektor Nina

  SvaraRadera
 2. Hej! Har förstått att det det var populärt med smaskiga plättar och pannkakor och att det gick åt en hel del:-). Roligt att ni fått smak för längdskidor! Åka skidor är ju både skoj och hälsosamt. Kämpa på i spåren! Kramar från Linnéa (Filippas mamma)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ordning det blivit i eran hall! Jättekul att se hur roligt ni har i skidspåret och såg också att ni hade en mästare i spåret i förra veckan - han höll också på att jaga ifatt Ludwig men jag tror inte att han hann :)!!
  Ha en bra vecka!
  Kram från Linda (Leos mamma)

  SvaraRadera